Back to All Events

BAS + Audio Push & Lute - LOCATIONS

Bas är rapparen från Queens, New York, som J.Cole tagit under sina vingar. När han var här senast var det idel hyllningar och ord som "årets gig" flög runt efteråt. I somras släppte Bas sitt efterlängtade debutalbum "Milky Way" via Dreamville Records, som bland annat gästas av J. Cole och ASAP Ferg. Och den 25 mars kommer rapparen till Locations på Hilma i Stockholm - ett projekt av Mercedes-Benz, Live Nation och Estrella Damm.

Support: Audio Push & Lute från Dreamville!

Det bästa av allt? Det är HELT gratis! Men OSA krävs och det är i mån av plats! Länk: https://locations-bas.confetti.events/

Singlarna från debutalbumet blev snabbt givna succéer och "Boca Raton" (med A$AP Ferg), "Tribe" (med J. Cole) och "Pinball II" (med Correy C) har tillsammans miljontals streams och har i allra högsta grad satt den franskfödde och New York-bördige rapparen på kartan.

Albumet som släpptes förra året landade direkt på Billboards 200-lista (på plats 35) och har av många kritiker lyfts fram som ett av förra årets absolut bästa rapalbum.

Vi längtar nu att få se Bas i Stockholm igen! Genom Locations kan alla få se högkvalitativ amerikansk hiphop - helt gratis! Vi ses den 25 mars på Hilma i Stockholm!

Locations presenteras av Mercedes-Benz Sverige, Live Nation Sweden och Estrella Damm.

Earlier Event: March 23
Hip Hop Made Me Do It
Later Event: March 27
Penny Jane