Back to All Events

Musikgäris


Hilma & DRNE / Distant Relatives Network & Entertainment presenterar MUSIKGÄRIS, Onsdag 1/3

Det började som en idé. Idag är det ett faktum. Det ständigt växande kollektivet "Musikgäris" är ett efterlängtat community av engagemang och systraskap, med idag närmare 1000 medlemmar.

"Musikgäris är kollektivet som samlar kvinnor, ickebinära och transpersoner som på olika vis är aktiva i musikbranschen. Vårt syfte är att sammanföra och främja dessa personer, genom att skapa en trygg mötesplats där det finns utrymme för diskussion, dialog och utbyte av erfarenheter och kunskap. Ambitionen med Musikgäris är att förändra, utveckla och möjliggöra", säger Ellen Stokstad aka LNKAY, som driver gruppen och initiativet tillsammans med Felicia Flack, Esther Ribbstedt Österman aka Estherlivia och Kitty Lingmerth aka Freakin' Kitty.

De har tidigare intagit Swedish Brewing och Häktet. Denna gång, med full kapacitet, intar de HILMA. En kväll av female power, med kvinnliga dj:s, queeniga liveakter och höga doser av pepp. ♡ ♀ Kvällen till ära kommer även Feministsmeden vara på plats och sälja ägiga smycken till Musikgäripriser! Dessutom kommer vår queen of girl power tattoos Natasa Stanojevic hänga med oss! Så, kom bara. KOM!

19:00 Dj - Dj Daughters & Feministsmeden
19:30 Tävling - 3 vinnare TBA av Natasa Stanojevics
20:00 Live - Moa Pettersson Hammar
21:00 Live - Moa Lignell
21:30 Dj - Alice Nordwall & Hanna Hellström
22:00 Live - Dotter

Earlier Event: February 25
Ladieslovehiphop presents MIKNNA (LA)
Later Event: March 2
DJ The Keeper